Релаксациона масажа – претставува спој на различни техники кои произлегуваат една од друга. Се работи со цел комплетно да се опушти организмот, да се ослободи од секојдневната напнатост, од стрес и ослободување од токсини.

Релаксациони Масажи

Updated on 2012-06-06T11:09:08+00:00, by admin.