За Нас

Давор Масажа постои од 2003год но самостално започнува со работа во 2009год. Нашата ординација се занимава со лекување и третирање на Дискус хернија, Скифоза, Сколиоза, Спондилоза, како и лумбисијагија.Нашата ординација овие болести ги третира преку Киропрактика, екстензија и вакум терапија.