Добредојдовте во светот на природниот начин на опоравување, на еден, делотворен и што е најважно безбеден начин на подобрување на виталниот статус на вашиот организам, без да земате лекови и без внесување на страни тела во организмот.
Сето тоа со помош на техниката - Кироптактика

Услуги

anticelulitna
slabeenje
limfna
diskus

Дискус хернија

Има решение за Дискус- хернија и без операција?

Кога еднаш со сигурност ќе се дијагностицира деформирање на дискусот на пршленот, познат како хернија, секогаш следува цела низа прашања што да се прави понатаму? Да се отиде ли на операција или не? Да се чуваме од напор или не?


Спондилоза

Еднаш кога лекарот ќе напише дека се работи за спондилоза, тогаш треба да се помириме дека болките се нешто што пациентот ќе го следи до крајот на животот, со повремени подобрувања и влошувања. Таквиот став не само што ги демотивира пациентите во процесот на лекување, туку и нема никаква врска со вистината.

kifoza

Кифоза

Кифоза, појаснување, симптоми и исправање со ЕКСТЕНЗИЈА и КИРОПРАКТИКА.

Кифозата е подзгрбавеност и таа најчесто е локализирана во градниот (грбниот) дел од рбетот,  но може да се појави на други делови. Многу често може да се појави во комбинација и со лордоза и сколиоза, зошто отстапувањата во еден правец задолжително иницираат отстапувања и во друг правец.