За Нас

Зошто кај нас?

За третман во студиото за масажа ”ДАВОР” потребно e да одделите малку време, а да постигнете резултат многу подобар од било каква слична терапија.

Зравјето е нашето најголемо и единствено богатство.

Добредојдовте во светот на природниот начин на опоравување, на еден делотворен и што е најважно безбеден начин на подобрување на виталниот статус на вашиот организам, без да земате лекови и без внесување на страни тела во организмот.

Третманите делуваат кај многу оболувања, кои се наследни или стекнати, корисни се и како превенција и лечење на многу болести.
На ваше располагање сме Ви за вашите потреби, со посебно знаење и методи од оваа област.

 

sertifikat
za nas

Зошто масажа ?

   

– Релаксација на цело тело
– Ублажување на хроничната болка
– Подобрување на циркулацијата
– Елиминирање на токсините од телото
– Подобрување на спиењето
– Намалување на крвниот притисок
– Го намалува стресот и нервната напнатост
– Подобрува имунитет
– Забрзува закрепнување по болеста
– Ја подобрува концентрацијата
– Затегнува кожата
– За кој преставува ризик масажата?
– Необјаснета болка
– Изгореници или отворени рани
– Фрактури
– Внатрешно крварење
– Алергиски реакции на етерични масла за масажа

10 Години ДАВОР МАСАЖА

 Јубилејот од десет години успешно работење на ДАВОР МАСАЖА, бележи големо искуство, вештини, дела и развој во областа на физиотерапијата, медицински масажи и лекување на голем број пациенти со тешки и помалку тешки дијагнози врзани со болести на рбетен столб.

Во иднина ќе се надоградуваме, ке растеме и развиваме во оваа област, која што покрај технички и научно, се темели на многу пракса со голем број на пациенти кои дале повод и признание да бидеме тоа што сме денес и во иднина т.е бренд во медицинските масажи и киропрактика – техника за успешно залекување на многу дијагнози како:

Дискусхернија
Спондилоза
Кифоза
Сколиоза

Ви благодариме на довербата и успешната соработка во овие години. Се надеваме дека ќе ни ја обезбедите и во иднина вашата доверба и лојалност во ДАВОР МАСАЖА.
Вложете во сопстветото здравје бидејќи тоа нема цена.