Услуги

Дискус Хернија

Има решение за Дискус Хернија и без операција?

Спондилоза

 Најчеста причина за болки и ограничена подвижност во самиот врат  се нарекуваат СПОНДИЛОЗА.

Кифоза

Кифоза, појаснување, симптоми и исправање со ЕКСТЕНЗИЈА и КИРОПРАКТИКА.

anticelulitna

Со нејзина помош се подобруваат крвната и лимфната циркулација и целулитот се намалува или исчезнува. 

slabeenje

Ако сте еден од луѓето кои со години се борат со вишокот килограми, тогаш до сега веќе сигурно ви здодеало од лоши совети и диети.

limfna

Oвозможува отстранување на болката, подобра функционалност во движењето на крвотокот, релаксација и опуштеност на телото.

Терапија со Виндузи

Вендузи терапија е техника која користи мали чаши за шмукување т.е. прават вакуум на кожата.

Киропрактика

Киропрактика единствениот начин да се стави крај на болките во грбот и нозете

Убиец на Вируси

Carede машина со висока фреквенција е дизајнирана од современа научна технологија. Mоже да го зајакне имунитетот.