Убиец на вируси и бактерии

Тоа е неопходност за вашето здравје.
Електронска негативни јони здрава машина Carede со висока фреквенција е дизајнирана од современа научна технологија. Тоа е здравствена заштита која користи негативни јони магнетно поле реагира на човечкото тело. Може да промовира производство на АТП ензим и метаболизам на јаглерод диоксид. Исто така, може да го зајакне имунитетот.

carede

1. Активирајте ја клетката: зајакнување на производството на ензими АТП, баланс на јоните надвор и во внатрешноста на клеточната мембрана.

2. Циркулацијата на крвта: зголемување на крвта и кислородот во крајните садови и зајакнување на периферната циркулација.

3. Прилагодување на авто ритмички нерв: стимулирање на парасимпатичкиот нерв, олеснување на притисокот и болки во мускулите, олеснување на спиењето.

4. Имунолошки систем: зајакнување на имунолошката способност.

5. Метаболизам: прочистување на крвта за да се подигне температурата во поткожното ткиво 2ц повисоко и да се зајакне метаболизмот.

6. Разубавување и отстранување на токсините.